H-8581 Bakonyjákó, Fenyves utca 4. +36 30 251 3453
 

A Jaka Vendégház a festői Bakony szívében, a családias kis faluban, Bakonyjákón található. A falu és környezete, valamint parkosított udvarú vendégházunk is tökéletesen alkalmas a teljes kikapcsolódásra és feltöltődésre. Aki túrázást, kirándulást, éjszakai csillaglest tervez a családdal, barátokkal, vagy kíváncsi a szeptemberi szarvasbőgésre, vadászatot szervez, annak bátran ajánljuk szolgáltatásainkat.

Rólunk

Házunk 2015-ben esett át teljes felújításon, ekkor került kialakításra négy vendégszobánk is. Összesen 8 főt tudunk egyszerre vendégül látni 4 kétágyas szobánkban, melyekhez kettő közös fürdőszoba tartozik. Mind a földszinten, mind az emeleten rendelkezünk közösségi térrel a kellemes közös időtöltéshez, házunk udvarán pedig bográcsozó, sütögető helyet alakítottunk ki. Étkezőnkben mikrohullámú sütő, vízforraló, kávé- és teafőző, toast sütő, kenyérpirító és hűtőszekrény, evőeszközök, tányérok és poharak állnak rendelkezésre mosogatási lehetőséggel. Minden adott tehát baráti összejövetelek, születésnapok, legény- vagy leánybúcsúk, lakomák megrendezéséhez.
 
Elkötelezettjei vagyunk a kézműves termékeknek, alapanyagaink legnagyobb részét saját magunk termeljük a házhoz tartozó családi gazdaságban. A legkisebbeknek állatfarmunk állatsimogatót működtet, és bepillantást enged a falusi állattartás apró részleteibe. Vendégeink tányérjára garantáltan egészséges és friss ételek kerülnek idény zöldségekkel és gyümölcsökkel, hiszen a megtermelt alapanyagok feldolgozását azonnal a helyszínen végezzük, így készül kiadós reggelink, ebédünk és vacsoránk.
 
A környék látnivalói mellé csapatépítő programként igény esetén disznóvágást szervezünk a tradicionális falusi szokások szerint. Tapasztalt böllér vezetésével, de igazi csapatmunkában vágjuk le és dolgozzuk fel a disznót. Közben eszünk, iszunk, és persze jól érezzük magunkat. Ajánljuk céges csapatépítésre vagy baráti összejövetelekhez.
 

A ház zárt udvarában szobánként egy autónak ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk.